Félpályás útzár a Bem közben

Az M7-es fel és lehajtó átépítése miatt a következő forgalmirend-változások lépnek életbe a héten a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint:

Hasonló tartalmaink:

Jelenleg még mindig fennáll az egyirányúsítás az Aszfaltozó utcában, a Hegesztő utcában, a Sóskúti úton. A buszfordulóban folyamatos a gépjárművek „kiszorítása” a közműépítés miatt. Az Iparos úton a közműátvágás miatti korlátozás hétfő délutánra megszűnik, addigra elkészül a visszaaszfaltozás. Az Iparos úton a Kádár utca – Törökbálinti út között még tart a közműépítés a járdában a bal oldalon. A Somogyvári utcában is tart a közműépítés a bal oldali kerítés mellett, ez nagy fennakadást nem okoz.

Szombaton a közműépítés miatt kiépítésre került a Bajcsy – Zsilinszky úton a Somogyvári utca – Törökbálinti út közötti szakaszon a sávszűkítés és a gyalogosforgalom úttestre való terelése a bal oldalon. Ez a korlátozás 2-3 hétig tart, a kapubejárókban védőcsöveket helyeznek el.

Kedden a Bem közben útátvágás miatt félpályás útlezárás lesz. Kedden az egyik oldal, szerdán a másik lesz lezárva az Iparos úti járda vonalában. A megszokott forgalmi rend csütörtökre áll vissza.

Címkék