Becsöngettek Tárnokon is

A tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskolában 81 első osztályos tanuló kezdi meg tanulmányait az idei tanévben. Az évnyitó ünnepségen részt vett az Érdi Rendőrkapitányság vezetője, Pintér Lajos is, aki a biztonságos tanévkezdésről beszélt, valamint bemutatta az iskola rendőrét is a gyerekeknek és a szülőknek.

Hasonló tartalmaink:

A tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola diákjai számára is becsengettek szeptember elsején. A hagyományoknak megfelelően idén is a nyolcadikos tanulók kísérték az elsősöket az ünnepség helyszínére.

Bagdiné Dudog Orsolya, az intézmény igazgatója elmondta: nagy izgalommal készültek az idei tanévre, igyekeztek megfelelő környezetet kialakítani az iskola tanulói számára.

Az iskola évnyitóján Sárközi Márta, az Érdi Tankerület igazgatója is köszöntötte a megjelenteket, kiemelten az első osztályos tanulókat, akiket beszédében arra ösztönzött, hogy minél nagyobb figyelmet fordítsanak tanulmányaikra az elkövetkezendő időszakban.

Sok szép ünnep van egy település életében, a legszebb ezek közül a tanévnyitó – fogalmazott ünnepi beszédében Szolnoki Gábor. Tárnok polgármestere hozzátette: a diákok fejlődéséhez nagyban hozzájárul a szülő, a pedagógus és a tanuló kapcsolata is.

A hagyományoknak megfelelően a tanévnyitó ünnepségen az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai is képviseltették magukat. Pintér Lajos rendőrkapitány beszédében felhívta a gyerekek figyelmét a rájuk leselkedő lehetséges veszélyekre és egyúttal bemutatta Tárnok új őrsparancsnokát, Bátyi Lászlót, valamint az iskola rendőrét, Magyar Ákost is, akihez bármikor bizalommal fordulhatnak a tanulók.

Would you like to replay the video?
Címkék