Éjszakai kalandtúrák

Volt már Ön éjszaka igazi vadak között? Amikor a sötétség szinte átölel, és szó szerint az orra hegyéig sem látsz? Az éjszakai kalandtúrák során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. A Vadasparkba érdi lakcímkártyával 10 százalék kedvezménnyel látogathatnak városunk lakói.

Hasonló tartalmaink:

A vadasparkban lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, isznak, játszanak, rohangálnak, fára másznak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek. Az éjszakát a máskor nem hallható zajok, neszezések, kaparások, horkantások, huhogások és szárnysuhogások teszik még vérfagyasztóbbá.

kalandtura_vadaspark

Bárki részt vehet a Budakeszi Vadaspark éjszakai túráin, aki nem fél a sötétben, és szereti az extrém kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, és/vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

Időpontok szeptemberben: 11., 18., 25., októberben: 2., 9., 16., 23.

Gyülekező a főbejáratnál: szeptemberben 20:00 órakor, októberben 19:00 órakor. A program  2 órás, 2X50 fős csoport indul.

A túrán kizárólag azok vehetnek részt, akik előzőleg e-mailben jelezték szándékukat!

Jelentkezés: budakeszi.vadaspark@bkvp.hu , az üzenet tárgya: Éjszakai túra

Az éjszakai túrára a felnőtt jegy: 1.300,- Ft, gyerek jegy: 650,- Ft

Címkék