Állatkertek éjszakája Budakeszin is

Az idei nyár utolsó napján, azaz augusztus 31-én, pénteken ismét megrendezik az Állatkertek Éjszakáját, amihez a Budakeszi Vadaspark újból csatlakozik. A vadaspark munkatársai már teljes gőzzel készülnek az egész estés eseményre, melyre különleges éjszakai szakvezetéseket, látványetetéseket és Állatijó Bemutatót szerveznek a látogatóknak. A zseblámpát és a kíváncsiságot senki ne felejtse otthon!

Hasonló tartalmaink:

A Budakeszi Vadaspark hagyományosan minden évben részt vesz az Állatkertek Éjszakáján, aminek keretein belül szakvezetéssel egybekötött, izgalmas éjszakai kirándulásra invitálja a látogatókat. A napnyugta után induló vadasparki túrákon az érdeklődők többek között betekintést nyerhetnek az éjjeli állatok titkos és kalandos életébe, akiknek azután kezdődik az élet miután mi nyugovóra hajtottuk fejünket.

A 19.15 és a 22.00 órakor induló szakvezetések során a résztvevők játszva tanulhatnak az éjszakai állatok életmódjáról, szokásairól és viselkedéséről. A bejárások mellett 20.00 és 21.30 órakor kezdődik a külön erre az alkalomra készített „Vakkaraván” ügyességi pálya tesztelése, amit végigjárva mindenki felfedezheti az éjszakai erdő kincseit.

Mindemellett a Pangea Kulturális és Környezetvédelmi Egyesület egész estés előadást tart az éjszakai állatvilág érdekességeiről, valamint „Tapi-Zoo”, azaz egy interaktív játszópult is várja a látogatókat, aminek keretein belül a vállalkozó szelleműek próbára tehetik érzékszerveik kifinomultságát, ezáltal „saját bőrükön” tapasztalhatják meg az állatok éjszakai üzemmódját.

(forrás és részletes program: Budakeszi Vadaspark)

Címkék