Önéletírásba kezdett Bereményi Géza

Az Érdi Napok keretében közönségtalálkozót tartottak szerdán este a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A meghívott vendég ez alkalommal Bereményi Géza író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező volt.

Hasonló tartalmaink:

Bereményi Géza már többször járt városunkban. Ez alkalommal a Csuka Zoltán Városi Könyvtár vendége volt, ahol elmondta, hogy a közönség mindig mindenre kíváncsi. Munkásság és magánélet iránt is érdeklődnek a résztvevők a találkozókon.

Mint azt a közönség megtudhatta, Bereményi Géza jelenleg önéletírásán dolgozik. A készülő kötetből az olvasó majd az alkotó gyermek- és fiatalkorának eseményeibe nyerhet  betekintést. Többek között erről is beszélt a könyvtárban megjelenteknek.

A közönségtalálkozó résztvevői nagy érdeklődéssel hallgatták végig a beszélgetést, amely során Bereményi Géza számos történetet elmesélt életéből. Szó volt arról, milyen kisebb balhékba keveredett fiatalon, miért tiltották ki Budapest összes középiskolájából és arról is beszélt, hogy hogyan lett belőle író, filmrendező, dalszöveg- és forgatókönyvíró.

Would you like to replay the video?
Címkék