Ajándékcsomag az időseknek

Nemrégiben töltötte be nyolcvanadik születésnapját az Érden született Tóth István, akit e jeles alkalomból városunk önkormányzata is köszöntött. Az ajándékcsomagot Kopor Tihamér (Fidesz-KDNP) képviselő adta át. 

Hasonló tartalmaink:

Immár több éves hagyomány, hogy az önkormányzat születésnapjuk alkalmából ajándékcsomaggal köszönti a város idősebb polgárait. Kopor Tihamér képviselő ezúttal az idén nyolcvan esztendős Tóth Istvánt kereste fel érdligeti otthonában.

Az Érden született Tóth István élemedett kora ellenére a mai napig aktív életet él. Érdi házának kertje mellett egy vidéki telket is művel, így, mint mondja az unalom kizárt. Sőt úgy érzi, elsősorban ez a hosszú élet titka.

A mostani látogatásnak különleges apropót adott, hogy október elején ünnepeljük az idősek világnapját. Ennek ellenére Kopor Tihamér úgy gondolja nem csak ezért és nem csak ilyenkor fontos megemlékezni az idősebb nemzedékekről. Mint kifejtette: minden nemzedék sokat köszönhet az előtte lévőknek, így a mi nemzedékünk sem élhetné ezt meg a mostani idősebb nemzedék nélkül. Ragaszkodjunk a múltunkhoz, mert ha a múltunkat elfelejtjük, nem tudunk készülni a jövőnkre sem – tette hozzá a képviselő.

Would you like to replay the video?
Címkék