Mindenkit érint a Bem téri forgalmi változás

Az M7-es fel és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani péntektől:

Hasonló tartalmaink:

Péntektől elkezdődik a körforgalom papírbolt előtti cikkelyének  építése, emiatt a következő forgalmirend-változások lépnek életbe:

Autós közlekedés

A Bajcsy-Zsilinszky út egyirányú lesz, a Centrum felől az M7 felé. A Sóskúti út továbbra is egyirányú, az Iparos út felől a Szovátai út felé lehet haladni.

Terelőút: a Sóskúti útról az Iparos útra az egyirányú Hegesztő utca – Aszfaltozó utca útvonal; az Iparos útról a Centrum felé jobbra a Sóskúti, vagy balra a Törökbálinti út felé lehet kanyarodni.

A Hegesztő utca – Aszfaltozó utca útvonal továbbra is egyirányú a Sóskúti út felől Iparos út felé.

 

Buszközlekedés

Az  Aszfaltozó utcában az új bazaltbeton buszmegállóban állnak meg ideiglenesen a buszok.

A  Daróczi út 9. számú ház előtt ideiglenes buszmegálló létesül az építés idejére.

A Bajcsy-Zsilinszky úton az orvosi rendelő előtti buszmegálló ideiglenesen megszűnik, mert nincs buszközlekedésre alkalmas egyéb útvonal, ahová kijelölhették volna a terelőutat. A Centrum felé menő buszok útvonala tehát: Buszforduló – Iparos út ( 1 buszmegálló) – Sóskúti út – Szovátai út  (itt 2 buszmegállóban is megáll) – Daróczi utca ( 1 buszmegálló) – Bajcsy-Zsilinszky út.

A Szovátai út felől érkező buszok útvonala: Sóskúti út – Hegesztő utca – Aszfaltozó utca (1 buszmegálló) – Buszforduló.

 

Gyalogos-közlekedés

A nagy csomópontban lévő zebrák közül a Sóskúti úti már nem használható, az Iparos útin még át lehet menni, a Törökbálinti útin zavartalan a közlekedés.

Címkék