Aszfaltozás, forgalmi rend változással

Aszfaltozási munkálatok kezdődtek az elmúlt időszakban a 3-as, illetve 4-es választókerületben: szilárd burkolatot kap a Miklós, Kont és István utcák kereszteződése, illetve a becsatlakozó utcaszakaszok. A munkálatok várhatóan augusztus közepén fejeződnek majd be. A forgalmi rend is megváltozik az érintett utcákban.

Hasonló tartalmaink:

Mint Bács István alpolgármester az ÉrdMost-nak elmondta, a munkálatokat az ő képviselői keretéből finanszírozzák. Az alpolgármestertől megtudtuk azt is: a csomópont, illetve az utcaszakaszok aszfaltozásával egy új forgalmi rend kialakítása is együtt jár majd.

Miklós3

– A Kont utca mindkét irányban járható, négy méter széles lakóút lesz, alappal, szegélykővel ellátva. Az István és a Miklós utcák ugyanakkor egyirányúak lesznek. Ennek oka, hogy az útfelület viszonylag keskeny, és csak három méter szélességben tudja leaszfaltozni a kivitelező. Az István utca a Miklós utcától a Gergely utca felé (és e két sarok között) lesz egyirányú, míg a Miklós utca a Konttól a Koppány felé. Ez az utca a Kont és az Imre utcák közt lesz egyirányú, hiszen a Miklós utca eleje hat méter széles, így ott van hely két sávnak. A Miklós utca és az Imre utca sarkán átalakul a forgalmi rend – így szeretnénk megakadályozni, hogy az új lakóutakon száguldozzanak az autósok – tette hozzá Bács István.

 

 

Címkék