Napokon belül nyitva az M7-es minden irányban

vlcsnap-2015-05-29-16h50m10s186Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani:

Hasonló tartalmaink:

November 2-től a Bem köz – Törökbálinti út között a bal oldali járda visszakerült a régi, Iparos út melletti nyomvonalra. A gyerekek közlekedése továbbra is a Bem köznél lévő zebrán, majd ezen a járdaszakaszon történhet biztonságosan.

November 3-tól az M7 alagút – Kádár utca között a gépjárműveket az újonnan elkészült, Interspar előtti aszfaltra terelik, mert a Kádár utca – Kárpitos utca közötti utcaszakaszt a bal oldalon elbontják. Ezzel egyidejűleg a Kádár utca – alagút között a bal oldali járdában a Telekom megkezdi az alépítményének fektetését, ezért a gyalogosok a járdáról az úttestre lesznek terelve, amelyen már nem jár a forgalom, hiszen az Interspar előtt fognak haladni az autók.

A Sóskúti út padkájában keletkező kátyúkat továbbra is rendszeresen javítják, de sajnos ez az anyag nem szilárd burkolat, nem várható el tőle az aszfalttal egyenértékű felület.

Az M7 autópálya ágainak burkolata néhány napon belül elkészül, és várhatóan a jövő héten ismét fel lehet hajtani a pályára minden irányban.

Kövesse a forgalmirend-változásokat, kattintson ide a Bem téri csomóponttal kapcsolatos összes hírért!

Címkék