Meghosszabbított vasárnapi nyitva tartás és új szolgáltatások az INTERSPAR-ban

Vasárnaponként már este 22 óráig tart nyitva az érdi INTERSPAR, így a hétvégi pihenésből visszatérők is kényelmesen be tudnak vásárolni. Az áruházat nem csak a vásárlók kedvelték meg, de a kiskereskedelmi szakma is elismerte: nemrég az Év Boltjának választották.

Hasonló tartalmaink:

                                                                                                        spar_logo

„A márciusban átadott érdi INTERSPAR bevásárlóközpont hamar népszerű lett a vásárlók körében, naponta több ezren fordulnak meg, sokan már törzsvásárlóként térnek vissza. A pozitív visszajelzések alapján a SPAR vezetése úgy döntött, hogy május 28-tól meghosszabbított vasárnap esti nyitva tartással folytatja működését az üzlet. 19 óra helyett 22 óráig tartunk nyitva, így kényelmesen be tud majd vásárolni az is, aki a tengerpartokról, illetve a Velencei-tóról vagy a Balatonról későn érkezik haza”, mondta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az érdi INTERSPAR számos modern szolgáltatást kínál: az előtérben kialakított mobiltelefon töltőponton akár bevásárlás közben is fel tudják tölteni telefonjaikat a vásárlók. A gyorsabb fizetést a hagyományos kasszák mellett új kasszainformációs rendszer segíti. A SPAR to Go étteremben ingyenes wi-fi zónát alakítottak ki. Az INTERSPAR áruház mellett 1.200 négyzetméteres shopterület kapott helyet, ahol egyebek között Frei Café, CCC cipőüzlet, posta, drogéria, optika és ékszerüzlet is nyílt, így a szükséges bevásárláson túl számos ügyet intézhetnek itt a vásárlók könnyen és gyorsan. A gyerekeket pedig az épület szomszédságában modern játszótér várja.

A SPAR to Go étteremben friss, minőségi alapanyagokból készült grilltermékek, szendvicsek, salátafélék és egyéb helyben készült ételek fogyaszthatók, vihetők haza és tekintettel a meleg, nyári időszakra gombócos fagylaltot is vehetnek a látogatók. Ezeken kívül a híres érdi Pataki Cukrászda finomságai is megvásárolhatóak. A 377 autó befogadására tervezett, ingyenesen igénybe vehető parkolóban az elektromos autóval érkezők számára töltőállomást telepítettek, amellyel 1-6 óra alatt bármilyen típusú villanyautó feltölthető.

Az ország 33. INTERSPAR áruháza az Év Boltja kitüntető címmel is rendelkezik. A vásárlók kiszolgálása, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, valamint a szolgáltatások figyelembevételével úgy ítélte meg az Élelmiszer Magazin szakmai zsűrije, hogy a hipermarket kategóriában az érdi üzletegység idén a legjobb.

 Az INTERSPAR bevásárlóközpont elérhetősége és nyitva tartása:

2035 Érd, Iparos utca

H-Szo: 6:00-22:00

V: 8:00-22:00 (május 28-tól)

A bevásárlóközpontban üzemelő posta nyitva tartása:

H-P: 8:00-19:00

Szo–V: zárva

 

 

Címkék