Új játszótér Parkvárosban

Ma délelőtt átadták az Interspar bevásárlóközpont parkolójával szomszédos játszóteret, amely az önkormányzat és a SPAR Magyarország Kft. együttműködésének köszönhetően épült meg. A környék gyermekei azonnal birtokba vették a nettó 13 millió forintból megépült játszóteret, ahol forgóhinta, mászóka, csúszdák és hinták, valamint mászóvár várja a kicsiket.

Hasonló tartalmaink:

– Nagy öröm számunkra, hogy újabb gyönyörű játszótérrel gazdagodtak a gyerekek, ami Érd önkormányzata és a SPAR Magyarország Kft. megállapodásának eredménye. Két éve megígértük: most Parkváros fejlesztése következik, és látható, hogy sorra-rendre változik, fejlődik ez a városrész. Ebben szerepe van a SPAR-ral kialakult együttműködésnek: ez a játszótér is ezt példázza, ahogy az épülő új közösségi ház is – hangsúlyozta T. Mészáros András polgármester a játszótér átadásán.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy cégük kiváló kapcsolatot épített ki a városvezetéssel, és márciusban átadhatták a száz új munkahelyet teremtő, mintegy  4 milliárd forintból létrehozott bevásárlóközpontot.

– Örülünk, hogy Érd városával kezdettől fogva együtt gondolkozhattunk. Ennek egyik eredménye ez a 13 millió forintból megépített játszótér is – tette hozzá Maczelka Márk.

A kommunikációs vezető kérdésünkre elmondta azt is, hogy a posta várhatóan április végén nyitja meg kapuit az új bevásárlóközpontban.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Címkék