Megújult a Bádogos utcai játszótér

Hamarosan új játszóteret adnak át Fenyves-Parkvárosban, a Betonozó és Festő utca sarkán, amit a mozgáskorlátozott gyermekek is használhatnak, a közeli Bádogos utcában pedig a már meglévő játszóteret újították fel,  s mellé új kosárlabdapályát építettek. A  város fontos célnak tartja, hogy a város különböző területein újabb közösségi zöldfelületek jöjjenek létre, növelve ezáltal a közelben lakók életminőségét, komfortérzetét. 

Hasonló tartalmaink:

A Bádogos utcában a meglévő játszótér és a környezetében lévő parkosított felület felújítására és korszerűsítésére került sor, valamint építettek egy új kosárlabda pályát is.

Mivel a meglévő játszóeszközök használatra alkalmasak voltak, ezeket felújították és új padokat, kerékpártárolót és ivókutat építettek. A sétautak és a játszótérrész alatt új burkolati rendszert hoztak létre.

A játszótér bekerített, az állagmegóvás érdekében használati időn kívül bezárható. A közvilágítást kandeláberek, a növényzet fenntartását locsolórendszer biztosítja.

T. Mészáros András polgármester a Bádog utcai játszótéren tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy az elmúlt tíz évben a városvezetés egy tucat játszóteret épített és újított fel, s mivel további igény mutatkozik az újabb parkokra, továbbiakat is terveznek.

rbthdr btrhdr

Címkék