Újabb kézilabdacsapat lett Érden

A Treff Sportcentrumban tart edzéseket és a következő szezontól már a korosztályos bajnokságokban indul az érdi Kézilabda Utánpótlás Klub.

Hasonló tartalmaink:

A gyereknap alkalmából rendezett DorKriNat Kupán mindhárom korosztályban (U8, U9, U10) hat-hat csapat mérte össze tudását. A legkisebbeknél a Ráckeve végzett az élen, megelőzve a KUK-ot, míg a dobogó legalsó fokán a BVSC-Zugló végzett. Az U8-asoknál a KUK-ból került ki a legjobb játékos Madarász Áron személyében, míg a legjobb kapus Falusi Bálint (Ráckeve) lett, a gókirályi címért járó díjat pedig a KSI Ócsa játékosa, Takács Nimród vehette át.

Az U9-eseknél is a ráckevei csapat végzett az élen, hiszen a fináléban felülmúlta a Kézilabda Utánpótlás Klub egységét, és a BVSC itt is harmadik lett. Ebben a korosztályban a kisebbeknél már gólkirályi címet szerző Takács Nimród lett a legjobb játékos, a kapusok között Hegedűs Péter (KUK) volt a legügyesebb, míg a gólkirály a bvsc-s Szarvák Koppány lett.

A legidősebb korosztályban is döntőzött a KUK, de itt is elbukott, ezúttal a XVI. kerületi MSE-vel szemben, míg a bronzérmes a Vecsés lett, megelőzve a Ráckevét, a Csepel SC-t és a Százhalombattai VUK SE-t.

A legjobb játékosnak Horváth Ferencet (Vecsés), a legjobb kapusnak Kanizsai H. Koppányt (KUK) választották, míg a legtöbb találatot a ráckevei Füredi Máté szerezte.

Címkék