Ülésezik Ófalu–Újfalu településrészi önkormányzata

Az Ófalu – Újfalu Településrészi Önkormányzat 2015. november 19-én (csütörtökön) 17:00 órakor ülést tart. Az ülés helye: volt II. Lajos Általános Iskola (2030 Érd, Fő u. 42.).

Hasonló tartalmaink:

Noha a korábbi választási ciklusokban jól működtek a településrészi önkormányzatok, de tavaly már a létrehozásukra vonatkozó jogszabályi változások miatt már nem alakultak meg. A város közgyűlése azonban a szeptemberi ülésén úgy módosította a szervezeti és működési szabályzatának rendeletét, hogy abba beépítette a településrészi önkormányzatok létrehozására vonatkozó új szabályokat, és az októberi ülésen megalakulhatott Ófalu-Újfalu részönkormányzata.

A testület elnöke Antunovits Antal önkormányzati képviselő (Fidesz-KDNP), tagjai Simó Károly alpolgármesterr (Fidesz-KDNP) és Tekauer Norbert (Fidesz-KDNP) önkormányzati képviselő, valamint nem képviselő tagjai: Mészáros Ildikó és Bércesi Tibor.

T. Mészáros András polgármester jelezte: később a város más területein is létrejöhetnek ezek a szervezeti egységek. Bács István alpolgármester a helyi televíziónak nyilatkozva hozzátetette: elmondta, hogy a most elfogadott településrészi önkormányzat munkája modellértékű lesz a későbbiekben alakítandó hasonló testületeknek.

Címkék