Épül a körforgalom következő cikkelye

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani a héten:

Hasonló tartalmaink:

A hétvégén elkészült az autópálya ágak kopórétege, a héten készül az ideiglenes fölfestés és ezután (időjárás függvényében) a hétvégére tervezik mind a négy ág átadását a forgalomnak. Vagyis minden irányban föl lehet hajtani a pályára és lehet hajtani a pályáról. (A Shell benzinkút előtt még egyirányú a forgalom, de abból az irányból már kanyarodhatnak majd az M7-re a Balaton felé.)

Az alagút alatti rész kétirányúsítása a közmű-munkálatok végeztével lesz lehetséges, erre még akár két hetet is várni kell.

A körforgalom újabb cikkelyének munkálatai miatt az Aszfaltozó utca – Hegesztő utca – Sóskúti út lesz egyirányúsítva. A Sóskúti úton az Iparos út felé lehet haladni, a Bajcsy-Zsilinszky  út pedig újra kétirányú lesz. A buszok ismét közlekednek a Bajcsy-Zsilinszky úton, újra üzemel a rendelő előtt lezárt buszmegálló.

Címkék