Érd Szépe a nyelvvizsgára és a következő verseny zsűrizésére készül

Nemsokára újra választást tartanak Érden: szeptemberben meghirdették a III. Érd Szépe választást. Hogy milyen is Érd királynőjének lenni, és mi vár a jelentkezőkre, arról Bede Barbara, az idei győztes mesélt lapunknak, aki elmondta azt is, mivel tölti mostanában a mindennapjait.

Hasonló tartalmaink:

Érd szépségkirálynője „civilben” végzős egyetemista. Az érdi szépségversenyre, noha nem ez volt az egyetlen, amin részt vett, nagyon szívesen emlékezik vissza – és nem csak az elért első helyezés miatt.XXIV_2

– Ezeken a versenyeken a lányok általában riválisként tekintenek egymásra, és nem szoktak barátkozni. Itt azonban másként volt: mindenki kedves volt a másikhoz, és a fotózásokon, előválogatókon nagyon jó volt a hangulat. Én is szereztem barátokat, azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az is nagyon tetszett, hogy kinek-kinek saját stílusához igazítva készítették el a ruháját. Éreztük, hogy itt mi számítunk. A nyeremények is különlegesek voltak – míg egyes vidéki és fővárosi versenyeken körömépítő tanfolyamot nyer a győztes, itt minden döntőst csodás ajándékokkal leptek meg, nemcsak az udvarhölgyeimet és engem.

Nem is gondoltam, mikor jelentkeztem, hogy ennyi mindennel halmoznak majd el. Nagyon jó érzés volt az is, ahogy egy-egy fotózás, próba alkalmával velünk foglalkoztak: néhány lánynak még nem volt kifutós tapasztalata, őket külön készítették fel a fellépésekre.

Természetesen meg kellett dolgoznunk a sikerért, kemény munkával jutottunk el a döntőig, de sokat is tanultunk a próbák, felkészülés alatt – mondta Bede Barbara, akit arról is kérdeztünk: szerinte tudja-e vállalni a döntőre való felkészülést olyan lány, aki dolgozik.

– Bár én iskolába jártam, és rugalmas volt az időbeosztásom, voltak, akik munka mellett vettek részt a megmérettetésen – a szervezők igyekeztek alkalmazkodni hozzánk. Azoknak is ajánlom ezt a versenyt, akik csupán belekóstolni szeretnének ebbe a világba, és azoknak is, akik a kifutón képzelik el a jövőjüket. Mindenki tanult és nyert valamit: nagy élményeket adott ez a verseny mindnyájunk számára.

A győzteseket a döntőt követően is foglalkoztatták, idézte fel Barbara. – A Föld napján fát ültettem a polgármester úrral, országos televízióban és a helyi sajtóban egyaránt szerepeltem. Míg más versenyeket követően nem foglalkoznak tovább a nyertesekkel, itt rengeteg helyre hívtak, ami nagyon jólesett, és a szervezők másoknak is igyekeztek különféle lehetőségeket biztosítani.

Barbara a III. Érd Szépe választáson is részt vesz, persze nem mint versenyző, hanem mint zsűritag. – Kíváncsian várom, hogy mivel rukkolnak elő idén a szervezők – tette hozzá Barbara, aki ezúton is köszönet mondott Bada Zoltán alapító szervezőnek és Tórizs Hajnalka versenyigazgatónak a sok törődésért, no és magáért a versenyért is.

Érd második szépségkirálynője arról is mesélt, hogyan telnek a mindennapjai.XXIV_3

– A Szent István Egyetemen diplomáztam, andragógia, HR szakirányon. A diplomámat azonban addig nem kaphatom meg, amíg nincs meg a nyelvvizsgám – erre készülök most gőzerővel: az írásbeli már megvan, decemberben következik a szóbeli. Elvégeztem egy kétéves fotósiskolát is, így most nemcsak engem kapnak lencsevégre, hanem magam is készítek fényképeket, és reklámfilmekben is szerepelek, főleg külföldön. Hogy később mi lesz, meglátjuk: lehet, hogy HR-esként helyezkedem majd el, és a fotózással csak hobbiból foglalkozom, de az is megfordult a fejemben, hogy ez utóbbi legyen a hivatásom. Meglátjuk: sok mindenre nyitott vagyok.

Érdi Újság

Ádám Katalin

 

III. Érd Szépe – jelentkezés és tudnivalók:

A szervezők az 1990. december 1. és 1997. december 1. között született, érdi vagy a környékbeli települések (Törökbálint, Diósd, Tárnok, Pusztazámor, Sóskút, Százhalombatta, Budaörs) valamelyikén állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkező hölgyek jelentkezését várják. Tetoválás kizáró ok.

A jelentkezési lap interneten letölthető a www.erdszepe.hu oldalról. Ugyanitt, illetve a facebook.com/erdszepe közösségi oldalon több információ is található a versenyről.

 

 

Címkék