Bántalmazta a jegyellenőrt

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt S. János 29 éves érdi lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2015. november 15-én 12 óra körüli időben érvényes menetjegy nélkül utazott egy érdi buszon, amikor két jegyellenőr ellenőrizte és meg akarták bírságolni. A férfi nem volt hajlandó átadni az iratait és a buszvezető előtt lévő nyitógombbal a jármű ajtaját kinyitotta, majd az előtte álló ellenőrt a vállánál fogva meglökte. A nő ennek következtében elveszítette az egyensúlyát és lelépett a buszról, majd nekiesett egy táblának. S. János ezt követően a sértettet a mellkasánál megütötte.

Az érdi járőrök a bejelentést követően a 29 éves férfit a lakásán egy órán belül elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

A nyomozóhatóság előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatásának indítványozására. Ellene a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

police.hu, képünk illusztráció

Címkék