Újra kétirányú a forgalom

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani az elkövetkező időszakban:

Hasonló tartalmaink:

Várhatóan november 20-án délután az Iparos út Shell kút előtti szakaszán újra kétirányú lesz a forgalom, így az autópályáról Pest felől érkezők kanyarodhatnak balra Érd észak irányba.

Előre láthatóan november 23-án az Iparos út Kárpitos utca – Shell kút közötti szakaszán az egyirányúsítást feloldják, így újra teljes hosszában járható lesz az Iparos út. De a 30–as sebességkorlátozás és az előzési tilalom még érvényben marad. Ezzel egy időben a Kárpitos utcát néhány napra lezárják, ennek következtében az Iparos útról nem lehet majd bekanyarodni, zsákutca lesz.

A körforgalomban akadálytalanul közlekedhetnek a járművek, a teljes félkör elkészülte időjárás függvényében várhatóan két hét. A téli üzem a fél  körforgalom elkészülte után kerül kialakításra, amikor nem lesz úton folyó munkavégzés, ideiglenesen föl lesznek festve a útburkolati jelek.

Fontos megemlíteni, hogy ez nem a végleges út, csak az ideiglenes átmenő forgalom biztosításához szükséges átmeneti megoldás a tavaszi munkavégzés kezdetéig.

Címkék