Új P+R parkoló Őrmezőn

Múlt hét óta lehet igénybe venni azt a 485 férőhelyes parkolót, amely az épülő Budaörsi úti csomópont és az M4-es metró végállomásának őrmezői kijárata között található. Buda délnyugati részéről vagy az agglomerációból érkezők számára lett kialakítva, akik szeretnék letenni az autójukat, hogy onnan metróval, busszal vagy villamossal utazzanak tovább a belváros irányába.

Hasonló tartalmaink:

A parkoló modern, kamerával megfigyelt terület, és a mozgásukban korlátozottak is akadálymentesen használhatják. Az új P+R parkoló megközelíthető autóval az M1-M7 bevezető szakaszáról és a Balatoni útról az Egér úton át balra, a Péterhegyi útra kanyarodva. A parkoló az elágazástól 1 kilométerre található.

TERVEZETT P+R PARKOLÓK

A metróvégállomás és aluljárórendszer Őrmező felőli oldalán két parkolót használhatnak majd az autósok: a most elkészült mellett a MÁV kelenföldi vasútállomáshoz kapcsolódó, használaton kívüli vágányainak helyén is egy körülbelül 500 férőhelyes P+R parkoló épül két ütemben, 2016 végéig. Az Etele téri oldalon a már átadott 221, valamint a hamarosan elkészülő 247 férőhelyes parkolóval összesen 1500 autó számára lesz hely az M4-es metró végállomása környékén.

bkkparkoloormezo1

Az M4-es metró kelenföldi végállomásánál, az épülő Budaörsi úti csomópont és a metróvégállomás őrmezői kijárata között található P+R parkoló akadálymentes, így mozgáskorlátozottak is kényelmesen igénybe vehetik.

További információ itt!

bkk.hu

Címkék