Segít a Vöröskereszt – segítsünk a segítőknek!

A Vöröskereszt érdi szervezete sűrű időszak előtt áll: már pénteken ruhaosztást tartanak, decemberben pedig folyamatosan segítik a rászorulókat. Ajándékot, ételt osztanak, cipősdoboz akciót is szerveznek, támogatókat és önkénteseket várnak.

Hasonló tartalmaink:

November 27-én, pénteken ruhaosztást tart a Vöröskereszt érdi szervezete az Alsó u.8. szám alatt reggel 8 és délután 2 óra között. Nem csak vinni lehet, hozni is:  várják az adományokat is.

Decemberben sem tétlenkednek:  11-12-én a Tesco áruházban gyűjtenek fogyatékkal élőknek és idős, magatehetetlen, vagy egyedül élő embereknek, amelyeket december 24-én visznek majd házhoz. 

Cipősdoboznyi szeretet – ez az érdi Vöröskereszt ajándékosztó akciójának neve. Az érdi főtéren tartanak majd ajándékozást, de házhoz is visznek majd meglepetéscsomagokat. A Lea anyaotthon lakóit is megajándékozzák. Szegény gyermekeket ajándékoznak meg. 

December 31-én ételosztást is tartanak, és nem is ez lesz az egyetlen a télen.

Hallgassa meg Janzsó Mónikával, a Vöröskereszt érdi területi munkatársával készült interjúnkat! 

A Vöröskereszt várja támogatók, adományozók és önkéntesek jelentkezését is: érdeklődni az erd@voroskereszt.hu e-mail címen, vagy Facebook-on lehet.

 

Címkék