A reményről

vlcsnap-2015-11-26-18h04m18s25Megtartotta az idei országos IRKA-pályázat díjkiosztó ünnepségét az Irodalomkedvelők Klubja a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Hasonló tartalmaink:

Az Irodalomkedvelők Klubja minden évben hirdet különféle témakörben országos irodalmi pályázatot. Idén a “remény” témakörét határozták meg, amely talán kicsit sablonosnak tűnik – mondta el a klub vezetője, Daróci Lajosné. Majd hozzátette: mégis nagy volt az érdeklődés a pályázat iránt, ugyanis összesen 173 pályamű érkezett a felhívásra. A klubvezető hozzátette: a zsűrinek nehéz dolga volt az értékelésnél, hiszen számos igényes, szép pályamű érkezett a felhívásra. Az alkotók között nyolc díjat osztottak ki, amelyeket érdi és környékbeli képzőművészek ajánlottak fel. Az idei jutalmazáshoz mindemellett úgynevezett “virtuális IRKA-tagság” is kapcsolódott – mondta el Daróci Lajosné.

A fődíjat – a tavaly szintén fődíjas – Kovács F. István, az Irodalomkedvelők Klubjának tagja nyerte el, aki elmondta: munkáinak középpontjában mindig az ember áll. Az író elárulta, hogy versenyző típus, de igazából az írás élménye motiválja, valahányszor egy újabb pályázatra készül.

Would you like to replay the video?
Címkék