Az ideiglenes körforgalom is körforgalom

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani a következő időszakban:

Hasonló tartalmaink:

Csütörtök reggel 10 órától megnyitják a Sóskúti utat a Lőcsei út irányába is, vagyis mindkét irányban járható lesz.

Az Iparos út – Törökbálinti út kereszteződésében félig elkészült körforgalom ideiglenes körforgalom jelleggel fog üzemelni. Tehát a körforgalomra vonatkozó szabályok szerint kell közlekedni. Az autópálya felől érkezők behajtanak a félkörbe, onnan mehetnek jobbra a Sóskúti út felé, balra a Törökbálinti út felé, vagy egyenesen a központ felé. Vagyis a jelenleg üzemelő egyenesen haladó és balra kanyarodó sáv le lesz zárva. A Bajcsy-Zsilinszky út felől érkezők elmennek a körforgalom behajtó ágáig, ott behajtanak a körforgalomba, majd így tudnak a Sóskúti útra kanyarodni. Az autópálya felé mehetnek egyenesen, a Törökbálinti útra pedig jobbra. A Törökbálinti út felől érkezők behajtanak a körforgalomba, és szabályosan a Sóskúti útra hajthatnak vagy továbbhaladva a körben a Bajcsy-Zsilinszky út felé.  A Sóskúti útról érkezők a jelenleg is életben lévő rend szerint haladhatnak.

A Hegesztő utca csütörtök reggel 10 órától zsákutca lesz, mert építik a Sóskúti út torkolatát. Az Aszfaltozó utca felől lehet behajtani, végig lehet menni az óvodáig, ott azonban meg kell fordulni. Ez a korlátozás időjárás függvényében keddig lesz fenntartva.

A Volánbusz közlekedési útvonalai mindenhol visszaállnak a régi kerékvágásba. Legközelebb forgalomkorlátozás csak jövőre lesz, amikor folytatják a munkálatokat. A téli üzemben útépítés nem lesz, járdaépítés is csak az időjárás megfelelősége esetén.

A téli üzem, vagyis a fent leírtak föl lesznek festve és ki lesznek táblázva ideiglenesen. Addig is a jelenleg kint lévő forgalomtechnikai jelek a mérvadóak.

Címkék