Ki lesz Érd Szépe?

December 18-án várhatóan összegyűlnek a szép lányok Érdről és a térségből, ugyanis castingot tartanak a III. Érd Szépe választásra.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd Szépe választás egy régiós rendezvénysorozat, ahol Érd és környező települések – Diósd, Tárnok, Százhalombatta, Sóskút, Pusztazámor, Törökbálint, Budaörs - jelentkező lányaiból választják meg a királynőt. A döntőbe került lányokra színpadi megmérettetés vár, hiszen a döntő napján az érdi Szepes Gyula Művelődési Központ nagytermének közönsége előtt kell megmutatniuk szépségüket. A döntő eseményét megelőzően pedig televíziós, rádios interjúk várnak a szépségkirálynő-jelöltekre, akik közül csak egy viselheti majd a koronát és a megtisztelő III. Érd Szépe címet.

A II. Érd Szépe választást az érdi Bede Barbara  (középen) nyerte. Udvarhölgyei a szintén érdi Tóth Réka  (balra) és a diósdi Miseta Bernadette

A II. Érd Szépe választást az érdi Bede Barbara (középen) nyerte. Udvarhölgyei a szintén érdi Tóth Réka (balra) és a diósdi Miseta Bernadette

Hallgassa meg interjúnkat az idei castingról, az idei szépség trendekről és a szépségkirálynő választásban rejlő lehetőségekről Tórizs Hajnalka, versenyigazgatóval!

Címkék