Nyitva a felhajtó – télen is dolgoznak tovább

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Zrt. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani a következő időszakban:

Hasonló tartalmaink:

3.4._Atnezeti helyszinrajz_tél.dwg Model (1)

December 8-án, reggel 8 órakor átadták a forgalomnak az M7-es autópálya felhajtóját Székesfehérvár irányába és az M7-es autópályán Székesfehérvár felől érkezők is lehajthatnak Érdre.

Ma reggeltől a Hegesztő utcában is megindulhatott a forgalom, de a kihelyezett tábláknak megfelelően közlekedhetnek az autósok, vagyis ezt az útszakaszt csak célforgalom esetén lehet igénybe venni.

A munkaterületen forgalomkorlátozás a téli üzem idején nem lesz, az időjárás függvényében járdaépítést végeznek, amely lokális terelésekkel valósul meg (ha pl. egy munkagép vagy egy teherautó megáll az út szélén).

A munkaterület télen is munkaterület lesz, ezért a forgalom számára 30 –as sebességkorlátozás, előzni tilos, egyenetlen úttest lesz érvényben. A munkaterületen balesetveszélyes szakaszok nincsenek, a kihelyezett táblák, ideiglenes burkolati jelek nagyfokú figyelembe vételével senki nem kerülhet balesetveszélyes helyzetbe.

2016-ban, amint az időjárás kedvező fordulatot vesz, valamint a Közút engedélyezi, folytatják az útépítési munkálatokat. Újra egyirányúsítják az Iparos utat a Shell kút előtt, de ennek az átfutási ideje már jóval gyorsabb lesz, tekintettel a már elkészült közművekre. Mivel a Shell kút kijárata – szakaszhatár között már elkészült az út, így nem kell nagyot kerülni az észak felé tartóknak. Folytatódik a körforgalom építése a harmadik,  Bajcsy út – Törökbálinti út cikkelyének építésével, továbbá a buszforduló előtti útszakasz építése is megkezdődik majd.

Címkék