Megújult a Százhalombattai Rendőrőrs épülete

vlcsnap-2015-12-10-07h58m18s43A Százhalombattai Rendőrőrs épületének energetikai felújítása az Országos Rendőr-főkapitányság és az Európai Unió támogatásával megvalósult projekt keretében zajlott le, így mostantól a százhalombattai rendőrök a mai kor követelményeinek megfelelő épületben teljesíthetnek szolgálatot.

Hasonló tartalmaink:

 

A felújított épület ünnepélyes átadására 2015. december 8-án került sor, ahol beszédet mondott Vezér Mihály Százhalombatta polgármestere, aki kiemelte: nagy örömükre szolgál, hogy megújulhatott a város rendőrőrse. Dr. Fekete Csaba, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese ünnepi beszédében kiemelte: az elmúlt években a megyében több fejlesztést is elvégeztek. Végül Illéssy Mátyás, a város plébánosa megáldotta a rendőrőrsöt.

A felújítást megelőzően a rendőrőrs épülete energetikai szempontból nem volt kellően hatékony. A nyílászárók és a hőszigetelés sem felelt meg a mai kor követelményeinek, melynek következtében az épület fenntartási költsége magas volt. A korszerűsítés során megtörtént a homlokzati és a lábazati hőszigetelés, valamint a nyílászárók cseréje. A beruházás eredményeként jelentős megtakarítás várható az épület fenntartási költségei vonatkozásában. Az elmúlt hónapokban a szakemberek kicserélték a nyílászárókat, korszerűsítették a fűtésrendszert valamint hőszigeteléssel is ellátták  az épületet – mondta el az ünnepségen az Érdi Rendőrkapitányság vezetője. Pintér Lajos hozzátette: így már egy korszerű, energiahatékony épületben végezhetik munkájukat a rendőrök.

Az ünnepségen az Érdi Rendőrkapitányság vezetője, Pintér Lajos kiemelte, hogy Százhalombatta kimagaslóan biztonságos településnek mondható.

Would you like to replay the video?
Címkék