Újabb aszfaltos utca Érden

Az Ilona utcát leaszfaltozása egyben a befejezése annak a  közműépítési munkának, amit a Érd és Térsége Víziközmű Kft. végzett el a területen az idei évben. Az utcában 650 méter hosszan teljes szélességben aszfaltoztak a szakemberek.

Hasonló tartalmaink:

Az Érd és Térsége Víziközmű Kft. az idei évben számos utcában közműcserét hajtott végre, a munkálatokhoz szükséges pénzügyi forrást pedig az önkormányzat biztosította. Ennek megfelelően az Ilona utcában is kicserélték az ivóvízvezetéket, amely az útburkolat megbontásával járt.

Simó Károly (Fidesz-KDNP) alpolgármester elmondta, hogy több mint 600 méter hosszúságban aszfaltoztak a szakemberek. Egyelőre a vízelvezetés még nem épülhetett meg, hiszen a befogadó rendszert a Felső utcában még ki kell alakítani, de az erre vonatkozó tervek már rendelkezésre állnak.

Simó Károly az aszfaltozás kapcsán elmondta, hogy az idei évben a választókerület több utcájában is szilárd útburkolat készült. Majd hozzátette: a jövő évben is folytatódnak az útépítési munkálatok, elsősorban azokban az utcákban várhatóak felújítások, ahol jelentős mértékben van jelen a por. A rendelkezésre álló pénzügyi források függvényében főként martaszfaltos felújításra, de aszfaltozásra is számíthatnak a lakosok.

Would you like to replay the video?
Címkék