Megalakult Diósdon a polgárőrség

vlcsnap-2015-12-09-17h07m00s31Diósdon néhány évvel ezelőtt még működött helyi polgárőrség, ami időközben megszűnt, így a szervezet az Érdi Polgárőr Egyesület segítségével működhetett a településen. Mostanra azonban újra megfogalmazódott az igény a lakosság és város részéről is, hogy Diósdon ismét önálló egységként működjön a polgárőrség.

Hasonló tartalmaink:

Számos, az induláshoz szükséges támogatást kap az újonnan megalakult Diósdi Polgárőrség. Az Országos Polgárőr Szövetség például szolgálati kerékpárokkal és láthatósági mellényekkel támogatatta a szervezetet. Túrós András a szövetség elnöke is megtisztelte jelenlétével az eseményt, fontosnak tartotta, hogy személyesen is támogatásáról biztosítsa az új egyesületet.

Az Érdi Polgárőr Egyesület 2009 óta segített a szomszédos településnek – ezt már Macsotay Tibor az érdi szervezet elnöke mondta, aki hozzátette: folyamatosan támogatta a diósdiakat abban, hogy saját polgárőrséget tudjanak felállítani.

Diósd Város Önkormányzata ahogy eddig, úgy a továbbiakban is évente nyújt pénzügyi támogatást  a szervezetnek, a Pest Megyei Polgárőr Szövetség pedig egy gépjárművel is segíti a diósdi polgárőrök munkáját.

Would you like to replay the video?
Címkék