Két új érkezővel várják a tavaszt

Távozhat a labdarúgó NB II-ben szereplő Vác FC-től Pallagi Botond, a középpályás Érdre kerülhet kölcsönbe – értesült a Nemzeti Sport Online.

Hasonló tartalmaink:

A 20 éves Pallagi Botond ügyében folynak a tárgyalások a Vác és az Érd között, a lehetséges megállapodás értelmében a játékos a tavaszi szezonban kölcsönben futballozhat az NB III-as együttesnél. Pallagi már az Érdi VSE-nél edz.

A védekező középpályás az ősszel csupán két bajnoki meccsen játszott a váciaknál.

Kerestük Novák Ferencet, az Érdi VSE elnökét, aki megerősítette a Nemzeti Sport Online információit, és a felek megegyeztek egymással, továbbá a klubelnök beszámolt egy másik érkezőről is, a Budapest Bajnokság első osztályában szereplő Budafoki LC támadó középpályása, Korozmán Norbert is Érden folytatja.

Pallagi Botond Vácon kezdte pályafutását, majd a Vasas akadémiájáról és Jászapátiból is visszatért a dunakanyari csapathoz. A Magyar Labdarúgó Szövetség adatbankja szerint a másodosztályban hét meccsre lett nevezve, de csak kettőn lépett pályára, egyszer kezdőként, egyszer csereként, míg a tavalyi harmadosztályban tizenötször kezdőként, nyolcszor pedig csereként kapott lehetőséget.

Korozmán Norbert a BLASZ I-ben minden meccset végigjátszott Budafokon, tizenegy gólt szerzett, korábban a Csepeli FC-ben az NB III Nyugati csoportjában két idény alatt huszonnégy meccsen lépett pályára. Karrierje során utánpótlás játékosként a Goldballból az MTK Akadémiájára, majd sorrendben az FTC-hez, Csepelre, Törökbálintra, ismét Csepelre és legutóbb Budafokra került.

Az Érdi VSE az új műfüves pályán már számos felkészülési mérkőzést játszott a februári tavaszi idényrajt előtt. A felnőtt csapat több utánpótlás játékossal kibővülve két részre osztódott, így egymás után két meccset játszottak, mint tették azt a Vecsési FC ellen is. Az első összecsapáson gólzáporos meccsen a vendégek 3–2-re nyertek, majd rögtön utána gól nélküli döntetlent értek el.
A harmadosztályú pesterzsébeti ESMTK ellen Limperger Zsolt fiai tizenegyest hibázva is 1–0-ra nyertek, míg rögtön utána számos utánpótlás játékossal kiegészülve játszottak 0–0-t a Pest megyei másodosztályban szereplő Sóskúti SKE együttesével.

További felkészülési mérkőzések:
27. szerda, 17.30 Érdi VSE–Vízművek
17.30 Puskás Akadémia II–Érdi VSE (Felcsúton)
30. szombat, 10.00-tól Érdi VSE, Iváncsa, Veresegyháza körmérkőzéses torna.

Az Érdi VSE-től a télen három játékos távozott, a 38 éves irányító, Kovács Béla Vecsésen folytatja, míg Héray Lászlóra és a nyáron érkezett Király Milánra sem tart igényt a szakmai stáb. Héray idén csupán egyszer, Király négyszer lépett pályára csereként az NB III Nyugati csoportjának 9. helyén álló érdieknél.

Az Érdi VSE február 14-én kezdi meg a tavaszt az MTK Budapest II otthonában, míg első hazai mérkőzését február 20-án, a sereghajtó Balatonfüred LC ellen vívja.

Címkék