Finisben az Érd Szépe 2016!

A napokban megtörtént a szépségverseny döntőseinek fotózása a hivatalos anyagokhoz és a versenyfüzethez. A szervezőknek, Bada Zoltán alapítónak és Tórizs Hajnalka versenyigazgatónak köszönhetően a feszített tempóban folyó, lázas munka remek hangulatban telt.

Hasonló tartalmaink:

A lányok újdonságként a verseny előtti napokban az Érd tévé képernyőjén keresztül is bemutatkozhatnak, így ezek az interjúk is felvételre kerültek a fotózás mellett. Hatalmas csapat sürgött a lányok körül, annak érdekében, hogy a legszebb oldalukat tudják megmutatni. Sminkesek csapata és a Kászonyi Szalon fodrászainak szorgos kezei alatt alakultak át, a verseny elvárásainak megfelelően az egyéniségüket megtartva a lányok.

Az idei gála koncepciója a “Tavaszi virágoskert” hangulatot fogja idézni, ami már a lányok döntőben viselt ruházatán is visszatükröződik majd a Dolly szoknyák és az egységes, szintén virágos hangulatot tükröző pólóknak köszönhetően.
Nagyon erős mezőny állt össze ebben az évben a résztvevő 19 lány személyében és  hamarosan az is kiderül, hogy közülük kinek a fejére kerül a ZEMA porcelán korona!

Az Érd Szépe 2016 gála február 20-án 19 órakor kezdődik a Szepes Gyula Művelődési Központban, melyre a jegyeket már szerdától meg lehet vásárolni.

A 2016-os Érd Szépe döntősei: Varga Fatime, Mihalicza Anna, Mocsáry Klaudia, Balogh Xénia, Illés Anett, Gáspár Orsolya, Rádai Klaudia, Lajkó Lilla, Boldog Fruzsina, Kerepesi Réka, Kozicz Martina, Orosz Vivien, Orosz Klaudia, Kanti Krisztina, Valyon Renáta, Valyon Beáta, Konkoly Bettina, Pálfi Diána, Kis Korina

A mostani fotóról hivatalos engedéllyel, külföldi képzésen való részvétel miatt hiányzik Orosz Klaudia versenyző, de a versenyfüzetben és a tévében is már a teljes gárda fog szerepelni.

Fotók: Tóth László

Címkék