Érd Szépe a médiában

Február 20-án dobogóra állnak Érd – és környéke – legszebb lányai, akik harmadik alkalommal vetélkednek majd a koronáért. A III. Érd Szépe szépségkirálynő-választás döntőjében tizenkilenc, zömmel érdi hölgy indul, akik a helyi médiumokban részletesen bemutatkoznak a közönségnek. 

Hasonló tartalmaink:

A legszebb hölgyeket a szakmai zsűri még decemberben válogatta be a döntőbe, amit  február 20-án rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Központban. Az idei gála koncepciója a tavaszi virágoskert hangulatát fogja idézni, ami már a lányok döntőben viselt ruházatán is visszatükröződik majd a fodros vidám szoknyák és az egységes, szintén virágos hangulatot tükröző pólóknak köszönhetően.

Annak érdekében, hogy a döntőbe jutott hölgyeket minél jobban megismerhesse a közönség, rövid videókban mutatkoznak be az Érd Tv-ben, valamint az ÉrdMost.hu oldalon.  Arra a lányra, aki pedig a legjobban tetszik Önöknek, az Érd Szépe Facebook oldalán lehet szavazni!

A szépségkirálynő-választás kulisszatitkairól pedig az Érd FM 101.3 számol be műsoraiban, de további információk a versennyel kapcsolatban az Érdi Újságban is megjelennek.

Jegyek a Szepes Gyula Művelődési Központban és a Domi Tours utazási irodában kaphatók.

Címkék