Elmaradt a focisok meccse

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjában február 20-ára kiírt Érdi VSE – Balatonfüredi LC mérkőzésre a vendégcsapat játékosai megérkeztek, de egészségügyi okokra hivatkozva – orvosi igazolással alátámasztva – nem tudták vállalni a játékot. A mérkőzéssel kapcsolatos további döntést a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén hozza meg.

Hasonló tartalmaink:

A Diósd két győzelemmel kezdte a tavaszt

Az Érdi VSE-vel azonos csoportban szereplő Diósdi TC-SELECT a tavaszi nyitó fordulóban hazai pályán a BKV Előrét győzte le 2–1-re, majd a 19. fordulóban ki-ki meccsen lépett pályára Felcsúton, a Puskás Akadémia FC II vendégeként. Csurka Zoltán csapata a 22. percben Mojzer György góljával került előnybe, majd a 65. percben emberelőnyben kapott egy gólt. A 75. percben viszont Solymos Zoltán ismét előnyhöz juttatta a Diósdot, amely 2–1-re nyert idegenben.

Eredmények, NB III, Nyugati csoport, 19. forduló:

Puskás Akadémia FC II. – Diósdi TC-SELECT 1–2

Sárvár FC – Csepel FC 0–2

Tatabánya FC – ETO FC Győr 1–2

Videoton FC II. – Csornai SE 2–0

III. Ker. TVE – MTK Budapest II. 1–2

Ferencvárosi TC II. – Dorogi FC 1–0

BKV Előre – TARR Andráshida SC 0–0

Ott folytatják, ahol abbahagyták

A Merkantil Bank NB II-ben csak ezen a hétvégén kezdődött a tavaszi pontvadászat, az újonc Budaörs a pazar őszi idény után ott folytatja, ahol abbahagyta. Miskei Attila fiai ezúttal a Balmazújvárost idegenben valósággal kiütötték, miután Tóth Patrik a 22. és a 30. percben, majd Menyhárt Attila a 76. és a 94. percben is bevette az ellenfél kapuját, így a Budaörs 4–0-ra nyert idegenben és a harmadik helyen áll a másodosztályban.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Budaörs 0–4 (0–2)

 

Címkék