Érvényesült a papírforma

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 21. fordulójában az Érdi VSE a feljutásra pályázó, és a télen több, korábban az élvonalat is megjárt játékossal erősítő Mosonmagyaróvári TE 1904 otthonában vendégszerepelt, ahol érvényesült a papírforma, az érdiek 3–1-re kikaptak.

Hasonló tartalmaink:

Esélyeshez méltóan kezdték az óváriak az Érdi VSE elleni találkozót, a hazai rohamokat nem is tudta tartani Limperger Zsolt csapata, miután Magasföldi József emelt egy beadást Kertész Ferenc felett a kapuba. A kapott gól felébresztette az érdieket, akik több veszélyes támadást is vezettek, és a 14. percben Gyurácz Bálint cselei után passzolt Kelemen Patriknak, aki tovább cifrázta volna az akciót, de a tizenhatoson belül szabálytalanul állították meg. A megítélt büntetőt Palásthy Norbert értékesítette. Az egyenlítő találat után az érdiek egyre bátrabban fociztak, sőt Gyurácz beadásából gól is lehetett volna, mivel a védő rosszul ért a labdába, de a mosoni kapus bravúrral szögletre mentett. A szünetre 1–1-gyel vonultak a csapatok.

A második félidőben aztán érvényesült a papírforma, előbb Magasföldi szerezte egymaga és csapata második gólját büntetőből, majd az egyre inkább domináló hazaiak a 87. percben egy gyors kontrából Mahir Jaszarevics góljával alakították ki a 3–1-es végeredményt.

Az Érdi VSE legközelebb az NB III Nyugati csoportjában március 12-én, szombaton 14.30-tól lép pályára, amikor a III. kerületi TVE gárdáját fogadja az Ercsi úti sporttelepen.

Mosonmagyaróvári TE 1904 – Érdi VSE 3–1 (1–1)

Mosonmagyaróvári TE 1904: Tarczy – Nagy Ádám, Baranyai, Zsirai (Jaszarevic, a szünetben), Galambos – Schmatovich, Hanzl, Bohner (Régely 69. p.) – Laki (Szénási, 77. p.), Magasföldi, Mundi.

Vezetőedző: Király József

Érdi VSE: Kertész – Ország, Honti, Hegedűs, Pintér N. – Pallagi (Ebedli. 77. p.), Korozmán (Skita, 56. p.), Csizmadia – Kelemen, Palásthy (Balázsovics, 66. p.), Gyurácz B.

Vezetőedző: Limperger Zsolt

Gólszerzők: Magasföldi 3., 51. perc, Jaszarevics 87. p., ill. Palásthy 14. p.

 

Dadogó Diósd

Az Érdi VSE-vel azonos csoportban szereplő Diósdi TC-SELECT hazai pályán szenvedett 3–2-es vereséget a TARR Andráshida SC-től. Csurka Zoltán csapata Csanálosi Patrik góljával már a negyedik percben vezetett, mi több, a 17. percben Baráth Martin öngóljával már kétgólos volt a hazai előny. A 23. percben Szegleti Gergely szépített, a 40.-ben Tóth László már egyenlített a zalaiaknak, a második játékrészben pedig Pajor Imre szerezte a vendégek harmadik, egyben győzelmet jelentő találatát.

Diósdi TC-SELECT – TARR Andráshida SC 2–3 (2–2)

Gólszerzők: Csanálosi 4. perc, Baráth 17. perc (öngól), ill. Szegleti, 23. p., Tóth L. 40. p., Pajor 66. p.

 

További eredmények, NB III Nyugati csoport, 21. forduló:

Sárvár FC – Balatonfüredi FC 0–1

Puskás Akadémia II – Dorogi FC 0–1

BKV Előre – Csornai SE 2–0

Videoton FC II – Csepel FC 4–2

Ferencvárosi TC II – Tatabánya FC 3–1

ETO FC Győr – MTK Budapest II 0–0

 

Szenved a Budaörs is

Ugyan jól kezdte a tavaszt a másodosztályú Budaörs, de az elmúlt fordulóban egy csúnya, 5–1-es hazai pofonba szaladtak bele Miskei Attiláék. Legutóbb, a Merkantil Bank NB II 18. fordulójában a Swietelsky Soproni VSE otthonába látogattak a budaörsiek, ahol Baracskai Roland 6. és 64. percben szerzett góljaival kaptak ki 2–0-ra.

Swietelsky-Soproni VSE – Budaörs 2–0 (1–0)

Gsz.: Baracskai, 6., 64. perc

A kép egy korábbi mérkőzésen készült.

Címkék