Bronzot ért a hazai pálya

A Delta RSE Érd 2003-as születési mini csapata bronzérmet szerzett a nyolccsapatos Országos Mini Bajnokság Bólyai Általános Iskolában rendezett fordulóján.

Hasonló tartalmaink:

A Delta RSE Érd 2003-as korosztálya a hazai fordulón – melyen nyolc csapat vett részt két csoportban – a Dunakanyarral, a székesfehérvári Kodolányi FRSE-vel és a Gödöllővel került egy csoportba. Az érdiek a Kodolányitól 2:1-re kaptak ki, majd szoros meccsen 2:1-re nyertek a Gödöllő ellen, a négyesben pedig a Dunakanyart sima 3:0-s meccsen múlták felül. A keresztjátékban a másik csoport első helyezettje, a Kecskemét ellen folytatták az érdiek, itt viszont 2:0-ra kikaptak a deltások, akik végül a bronzérmet azért megszerezték a Tatabánya 2:0-s legyőzésével. Egy nappal később, vasárnap már az MTK pályáján szerepeltek az érdiek, ahol a tíz csapat közül az ötödik helyen végeztek.

DSC_000013 (2)

Az Országos Mini Bajnokság mostani része egy kvalifikációs sorozat része, a csapatok minden eredmény után bizonyos mennyiségű ponttal gazdagodnak, majd a legjobb tizenkét csapat jut be a május 21-i országos döntőbe.

A Delta RSE Érd a hazai bronzzal és a másnapi ötödik hellyel pillanatnyilag 25 pontot szerzett, március 24-én a Vasas pályáján, 25-én Székesfehérváron szerepel a mini korosztály. A vezetőedző, Dömötör-Mátrai Beáta bízik benne, hogy ezen a két fordulón sikerül annyi pontot szereznie a csapatnak, amennyivel kiharcolja részvételét a tizenkét csapatos döntőben, ezzel kapcsolatban a vezetőedző elmondta, hogy ha sikerül oda bejutniuk, akkor a középmezőnybe várja a csapatot, addig azonban a május elején rendezett mini kupán is érdekeltek lesznek a deltás röplabdázók.

Címkék