A legtöbben már átvették az új kukákat

Rendben zajlik a szelektív hulladékgyűjtő kukák kiosztása. Az edényeket február eleje óta osztják az értesítőkben jelzett időpontokban. Az ÉTH 15 munkatárssal várja az ügyfeleket minden alkalommal, így a lehető leggördülékenyebben zajlik az átadás-átvétel.

Hasonló tartalmaink:

Minden átadó napra újabb háromszáz háztartásnak jelzi a cég, hogy elvihetőek a szeletívek, így összesen heti szinten 2400 kuka átadását tervezik, amelyet biztonsággal ki is tudnak szolgálni, de bármikor át lehet venni már a kukákat.

Szamek Zsolt, az érdi hulladékkezelő ügyvezetője elmondta azt is, hogy nemcsak egy napon lehet átvenni a szelektív hulladékgyűjtő konténereket. Aki az értesítőben megadott időpontról lemaradt, annak máskor is odaadják a kukákat.

Keddenként, csütörtökönként és péntekenként vehetőek át a szelektív hulladékgyűjtő kukák az érdi hulladékkezelő telephelyén. Erről is a cég ügyvezetője beszélt. Szamek Zsolt azt is elmondta, hogy a kukák az átvétel után azonnal használhatóak. A zsákokra – amelyeket átmenetileg használtak a szelektív hulladékgyűjtők helyett – már nincs szükség. Az új kukák miatt a szemetet máshogy szállítják el – tette hozzá Szamek Zsolt.

Címkék