A rendőröktől tudta meg, hogy meglopták

Az érdi járőrök gyors helyzetfelismerésének köszönhetően a sértett rövid időn belül visszakapta az eltulajdonított értékeit.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Az érdi rendőrök járőrszolgálatuk ideje alatt 2016. március 19-én – nem sokkal éjfél előtt – Érd, Cankó utcába betekintve egy személyt észleltek, aki két kerékpárt tolt maga mellett. Ekkor a járőrök a férfi után fordultak, aki a szolgálati gépkocsit észrevette, eldobta a kerékpárokat és megpróbált elmenekülni. A rendőrök a 36 éves érdi férfit intézkedés alá vonták. A ruházatátvizsgálás során nála egy autós navigációt, egy autós töltőt, egy parfümöt és egyéb használati tárgyakat találtak, illetve két akkumlátort is hátrahagyott, amikor megpróbált elfutni a helyszínről.

A rendőrök adatgyűjtést végeztek a környéken, mely során kiderült, hogy az utcában lakó egyik férfi tulajdonát képezik az intézkedés alá vontnál talált értékek. A kerékpárokat a telken található tárolóból tulajdonította el a 36 éves férfi, míg az autós navigáció, a töltő, a parfüm és az egyéb használati tárgyak az udvaron nyitott állapotban parkoló személygépkocsiból hiányoztak. A két akkumlátort a tehergépkocsiból vette magához dolog elleni erőszak alkalmazásával a lopást elkövető férfi.

A járőrök a 36 éves férfit a helyszínen elfogták és az Érdi Rendőrkapitányságra előállították. Ellene a további eljárás szabadlábon hagyása mellett van folyamatban.

Címkék