Zajlanak a korosztályos bajnokságok

Zajlanak a különböző bajnokságok a Delta Röplabda Sportegyesület különböző korosztályai számára. A mini korosztály az Országos Mini Bajnokság kvalifikációs tornáján szerepel, ahol a döntőbe jutást igyekeznek kiharcolni. Az U18-as korosztály pedig az országos ifjúsági kupán játszott, jelenleg pedig a Közép-magyarországi régiós bajnokságban igyekeznek helyt állni.

Hasonló tartalmaink:

A három verseny során összesen 25 pontot gyűjtöttek a lányok. A 12 csapatos döntőt május 21-én rendezik meg. A cél természetesen az, hogy annyi pontot gyűjtsön a csapat, amely feljogosítja őket a döntőn való szereplésre.

Az U18-asok az országos ifi kupán szerepelnek. Február 6-án játszották le az utolsó fordulót. Emellett a az U18-as Közép-magyarországi régiós bajnokságban is elindultak a fiatalok, ott öt mérkőzésen vannak túl. Ez a korosztály egyébként hosszú évek óta együtt játszik, többségük már 5-6 éve röplabdázik, így most kezd beérni a közös munka és a rengeteg edzés.

A Deltások a különböző bajnokságok mellett április 9-én részt vesznek a hagyományos hazai rendezésű Zsíros Kenyér Kupán.

 

Címkék