Ovi-tudi

Vetélkedővel zárult a XVIII. Óvodai Szakmai Napok programsorozata. A hagyományoknak megfelelően az “Ovi-tudi” elnevezésű versennyel ért véget a szakmai rendezvény, amelyet ez alkalommal a Meseház tagóvodában tartottak meg.

Hasonló tartalmaink:

Közel három héten át tartott az idei Óvodai Szakmai Napok rendezvénysorozata is, amely során számos szakmai előadáson és műhelyfoglalkozáson vehettek részt a város óvodapedagógusai. A program évről évre változik, egy azonban mindig állandó: a rendezvény lezárásaként “Ovi-Tudi” elnevezéssel játékos vetélkedőt szerveznek az óvónőknek. Idén ezt a Meseház Tagóvoda szervezte meg. Találós kérdések, rejtvény feladványok és ügyességi feladatok színesítették a programot.

A rendezvény több szempontból is hasznos, egyrészt megoszthatják egymással a résztvevők a mindennapok során alkalmazott jó gyakorlatokat, másrészt az intézmények és óvónők közötti kommunikációt is segítik az ilyen és ehhez hasonló foglalkozások.

Az “OVI-TUDI” elnevezésű vetélkedő jó hangulatban telt, legközelebb jövőre lesz alkalmuk az óvónőknek hasonló foglalkozáson részt venni.

Címkék