Jól halad a szelektív edények kiosztása

Március 31-én véget ér a szelektív hulladékgyűjtő edények folyamatos kiosztása az Érd és Térsége Hulladékkezelési Kft. telephelyén. Április 1-jétől már csak meghatározott napokon vehetik át a lakosok a kukákat.

Hasonló tartalmaink:

A lakosság közel fele már átvette a számukra rendszeresített szelektív hulladékgyűjtő edényeket, de még mindig sokan vannak, akik nem jelentkeztek az ÉTH Sas utcai telephelyén a kukákért – mondta el Szamek Zsolt. Az ÉTH ügyvezetője kiemelte: minden lakos kiértesítettek már, így egészen április végéig lehetőség van az edények átvételére. Kedden és csütörtökön 9 és 18 óra, pénteken pedig 12 és 18 óra között. Az ÉTH azok számára nyújt segítséget  a gyűjtőedények elszállításához,  akik semmilyen módon nem tudják megoldani azt; őket májusban értesíti a cég, de ehhez előzetes jelentkezés szükséges az ÉTH ügyfélszolgálatának emailcímén – mondta el a cég ügyvezetője.

A szelektív hulladékot havonta egy alkalommal szállítják el, a járat napján mindkét edényt ki kell helyezni az ingatlan elé – hangsúlyozta Szamek Zsolt. Amennyiben a kuka megtelik a szállítás előtt, úgy átlátszó műanyag zsákban is kihelyezhető a hulladék az ingatlan elé a gyűjtési napon.

Címkék