Erőszak miatt ítélték el

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya eljárást folytatott szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt T. László 37 éves törökbálinti lakos ellen.

Hasonló tartalmaink:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2015. szeptember 21-én 21 óra körüli időben törökbálinti házába – beszélgetési szándékkal – behívta egy ismerősét. A gyanúsított az este folyamán szeszes italt fogyasztott, majd 23 óra körüli időben erőszakoskodni kezdett a nővel és az akarata ellenére szexuális kapcsolatot akart vele létesíteni. A sértett erre nem volt hajlandó és ki tudott szabadulni a gyanúsított szorításából, de ekkor a férfi újra az ágyra rántotta és újra erőszakoskodott vele.

A feljelentést követően az érdi rendőrök azonnal megkezdték az adatgyűjtést és a tanúk kihallgatását, melynek eredményeként a járőrök 2015. szeptember 25-én 11 óra 30 perckor elfogták és előállították T. Lászlót, akit gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vettek. Az illetékes bíróság két nappal később előzetes letartóztatásba helyezte a 37 éves férfit.

A gyanúsított ellen folytatott eljárást a nyomozóhatóság a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészség részére.

Címkék