Szabadtéri diákolimpiai események

Múlt héten megkezdődtek a szabadtéri diákolimpiai események a városban.  Csütörtökön illetve pénteken zajlottak le a az I-II-es korcsoport labdarúgó fordulói. A kisebbeknél a Tárnok, míg a nagyobbaknál a Teleki győzedelmeskedett.

Hasonló tartalmaink:

Beköszöntött a jó idő és ilyenkor mindig megkezdődnek a szabadtéri diákolimpiai programok is. A foci idén az egyes és a kettes korcsoporttal kezdődött. Március 30-án, csütörtökön az I-es korcsoport versenyére került sor az Ercsi úton, két csapat, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola valamint a Tárnoki II. Rákóczi Ferenc Sportiskolai Általános Iskola részvételével.

Másnap a II. korcsoport versenyére került sor, három iskola részvételével, szintén az Ercsi úti pályán. A tárnokiak és a Batthyány iskolások mellett a Teleki Sámuel Általános Iskola csapat is részt vett az eseményen.

A folyatatásban sor került a III és a IV. korcsoport körzeti fordulóira is, április 8-án, illetve 15-én, valamint a harmadik korcsoport területi fordulóját is Érden rendezik meg, ennek időpontja április 22.

Címkék