Nyertek az Angyalok

Március 26-án rendezték meg a Treff Sportcentrumban a női kézilabda Senior Bajnokság első fordulóját a 43+ illetve a 33+ kategóriákban. Az Angyalok csapata mindkét korosztályban megnyerte mindkét meccsét, így jó esélyük van a végső győzelemre. Az Angyalok csapatait érdi játékosok is erősítik.

Hasonló tartalmaink:

A Senior Bajnokságot minden esztendőben megrendezik. Idén március 26-án bonyolították le az első fordulót a Treff Sportcentrumban. A tornán olyan kiválóságok, volt válogatott játékosok is feltűntek, mint Farkas Andrea, Tóth Tímea, vagy éppen Balogh Beatrix, de pályára lépett az Érd II néhány tagja is. 33+ kategóriában az Angyalok csapatát erősíti Őri Ceclíia, aki korábban az Érd NB I csapatának is tagja volt, jelenleg pedig az Érd  III-ban kézilabdázik.

Az Angyalok 43+ os csapatának több érdi játékos és utánpótlásedző is tagja. Oláhné Balog Tünde, Fedor Judit, Kisgergely Csilla és Kubinszkiné Hegedűs Mariann is az Érd III játékosa.

A Senior Bajnokságot nem csak hazai, hanem nemzetközi szinten is megrendezik minden évben. A csapatok már a nyár elején megrendezésre kerülő Európa-bajnokságra készülnek, az Angyalok pedig címvédésre is.

Ami a hazai küzdelmeket illeti, az első fordulóban az Angyalok csapata mindkét kategóriában győzedelmeskedett, sőt veretlenül zárták az első fordulót, így igen jó pozícióból várhatják, a májusban megrendezésre kerülő második fordulót, hiszen a végső helyezések itt dőlnek majd el, és természetesen itt hirdetnek bajnokot is.

Címkék