Vagyonvédelmi vetélkedőt rendeztek Százhalombattán

Házhoz megyünk elnevezéssel vagyonvédelmi vetélkedőt tartottak Százhalombattán, a Polgármesteri Hivatal dísztermében. A területi versenyre két csapat jutott be, közülük az egyik érdi, amelynek legfiatalabb tagja a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulója.

Hasonló tartalmaink:

Még a tavalyi évben kezdődött a rendőrség “Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi kampánya. Ennek keretében a rendőrség munkatársai a vagyonvédelmi lehetőségekről és a mindennapok biztonságáról tájékoztatták a lakosságot. A kampány részeként egy vetélkedőt is szerveztek, amelynek területi fordulóját Százhalombattán tartották meg. A csapatban a család három generációja versenyez.

A rendőrség a résztvevők számára egy oktatási segédanyagot is összeállított, amelyből alaposan felkészülhettek a csapatok a versenyre. Németh Olivér, az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium tanulója, édesanyjával és nagymamájával vett részt a vetélkedőn. A nagymama, Németh Gáborné elmondta: számára a felkészülés igen hasznos volt a mindennapok biztonsága szempontjából.

A rendőrség “Házhoz megyünk” elnevezésű vagyonvédelmi kampánya tovább folytatódik, amelynek keretében továbbra is a legveszélyeztetettebb korosztályt célozzák meg – mondta el Borók Nikoletta, a PMRFK rendőrőrnagya, vagyonvédelmi előadója.

A területi vagyonvédelmi vetélkedő győztese májusban az országos versenyen vehet részt.

Címkék