Április 15-től újra kétirányú a forgalom, keddtől újabb változások a Bem téren

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a kivitelező, Euroaszfalt Kft. tájékoztatása szerint a következő forgalmirend-változásokra kell számítani április 15-étől a munkaterületen és környékén.

Hasonló tartalmaink:

Pénteken (április 15.) napközben megszüntetik az Iparos út Kárpitos utca – Shell kút közötti szakaszának egyirányúsítását. Viszont a kopóréteg építésekor kézi forgalomirányítás mellett végzik a munkát, ami okozhat némi várakozást az autósok részéről.

Hétfő éjféltől (április 19.) megváltozik a körforgalom környékének a forgalmi rendje. A változás a Kádár utca – Bajcsy-Zsilinszky út szakaszhatár  közötti útszakaszt és csatlakozó utakat érinti az alábbi módon:

-A Hegesztő utca – Aszfaltozó utca a jelenlegi forgalmi renddel megegyező marad.

-Az Iparos út kétirányú forgalma áthelyeződik a másik oldalra, az újonnan elkészült aszfaltra (a buszmegálló betonja nem érte még el a kellő szilárdságot, ezért arra parkolni még nem lehet!)

-Az Iparos úton Érd központ irányába haladva a tavaly elkészült direkt ágon kell továbbhaladni a Sóskúti út felé (nem lehet más irányba kanyarodni).

-A Sóskúti útról érkezők kizárólag a tavaly elkészült direkt ágon csak a Bajcsy – Zsilinszky út irányában haladhatnak tovább.

-A Bajcsy útról érkezők a körforgalomba a megszokott jobbra tartás helyett balra kanyarodva tudnak a Sóskúti és az Iparos út felé kanyarodni.

-A Törökbálinti út egyirányúsítása az eddigivel ellentétes lesz, vagyis lefelé egyirányú. Ez azt jelenti, hogy a Törökbálinti útról a  körforgalomba érve szintén balra kanyarodnak, és a Sóskúti és Iparos út felé haladhatnak tovább.

-Mivel a Törökbálinti út lefelé egyirányú, ezért a Törökbálintra menő buszok Érd észak felé haladva a Kövező utca – Szövő utca útvonalon jutnak vissza az eredeti nyomvonalukra.

-Az Érd központ felé haladó buszok továbbra is a Szovátai út felé mennek, így az orvosi rendelőnél lévő buszmegállót kihagyva a Daróczy utca felé jutnak vissza a Bajcsy-Zsilinszky útra. A Daróczy utcában jelenleg üzemelő buszmegálló így továbbra is a helyén marad.

-Megszűnik viszont a Folyondár utcában és az Alsóerdősor utcában létesített 2 db ideiglenes buszmegálló.

-A Hegesztő, Aszfaltozó utcában lévő és az Interspar előtti buszmegállók mindkét oldalon ugyanabban a formában maradnak.

Fontos változás, hogy a Törökbálinti útra most nem lehet “fölfelé” kanyarodni, mert egyirányú, ezért az Érd észak, Fuvarozó utca vagy Szövő utca terelőutat használva lehet Törökbálint felé menni.

2.7.2._Attekinto terkep_mod_jó0418.dwg Layout1 (1)

Ezek a változtatások elsőre bonyolultnak tűnhetnek, ezért a kivitelező, Euroaszfalt Kft. felhívja minden autós figyelmét, hogy ne megszokásból, hanem fokozott figyelemmel vezessenek, és a sebességhatárok betartásával együtt mindenki megfelelő módon tud majd tájékozódni a kialakult forgalmi helyzetben!

Címkék