Vidám verselő

A Csuka Zoltán Városi Könyvtárban minden évben tartanak költészet napi rendezvényt, amely ez alkalommal rendhagyó módon nem egy meghívott művész előadásával, hanem  a város három középiskolája diákjainak előadásával ünnepeltek.

Hasonló tartalmaink:

A Vörösmarty Mihály Gimnázium tanulói tavaszi hangulatú és témájú versekből állították össze műsorukat. Benczéné Dizseri Márta, a Vörösmarty Mihály Gimnázium igazgatóhelyettese emlékeztetett, hogy a tavasz az újjászületést, a vidámságot jelképezi, így ebben a szellemben válogattak a versek közül.

A Kós Károly Szakképző Iskola diákjai a könnyed szerelem témaköréből válogatták a verseket műsorukhoz. Dózsáné Aradi Gabriella, a Kós Károly Szakképző Iskola tanára kiemelte, hogy nagy érdeklődéssel készültek a diákok a zenés produkciójukra.

A Gárdonyi Gimnázium tanulói a versekből egy mini színdarabot állítottak össze, amelyet rendhagyó irodalomóra keretében már előadtak az iskolában szintén a költészet napja alkalmából. Vidám, könnyed hangulatú versekkel mutatták be a falusi élet egy-egy részletét – mondta el Magyar László, Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium diákja.

Címkék