Tavaszi éremeső a prágai táncversenyen

Az érdi Masters SE táncosai ismét bizonyították tehetségüket a hétvégén – méghozzá a Prágai Nemzetek Közötti Versenyen.  A lányok és fiúk ugyan gyakorlottak már a cseh színpadon, de az izgalom és bizonyítási vágy ez alkalommal sem maradt el – mint ahogyan az éremeső sem.

Hasonló tartalmaink:

Serdülő páros kategóriában Kovács Kornél (Tornádó) és Korpás Petra (Masters SE) a dobogó első fokára léphetett fel, Gábor László és Szalai Alexa párosa pedig 7. helyen végzett. Junior páros kategóriában Zsolnai Regő (Tornádó SE) és Kaltenecker Luca (Masters SE) 5.-ként végzett. Junior kisformáció kategóriában a Rakéták (Masters SE) sikeresen megszerezték az első helyet. A Rock N Roses (Tornádó SE – Masters SE) felnőtt nemzetközi nagyformáció második helyen végzett, az Escape (Masters SE) felnőtt kisformáció tagjai pedig bronzéremmel térhettek haza.

IMG_2075
Táncosaink csodás eredményeket értek el a nívós versenyen, ezzel pedig ismét bebizonyították, hogy a kitartó munka és rengeteg edzés bizony meghozza gyümölcsét. Szívből gratulálunk a versenyzőknek és edzőiknek is!

Címkék