Hatodik hely az Eb-n, hetedik a világkupán

Egyszerre rendeztek junior lányformációs akrobatikus rock and roll Európa-bajnokságot, valamint páros világkupát a cseh fővárosban, Prágában. Az érdi Masters Sportegyesület mindkét programra nevezett és mindkettőn jól teljesített. A világkupán a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara kettős a hetedik helyen végzett, az Xpress nagyformáció pedig a hatodik lett az Eb-n.

Hasonló tartalmaink:

Az Xpress névre keresztelt junior lány nagyformáció képviselte az érdi egyesületet a csehországi Európa-bajnokságon, szombaton. A csapat jól táncolt, be is jutott a középdöntőbe, majd onnan a fináléba is. Végül a zsűri értékelése alapján a hatodik pozíciót szerezték meg, amiért egy kupával is gazdagodtak az érdi akrósok.

masters2_181009

A világkupa küzdelmeiben a Masters három junior párosa volt érdekelt. Itt a legelőkelőbb helyezést a nemrég még vb-n bizonyított Záhonyi Patrik-Bradács Tamara kettős érte el, amely a hetedik helyen végzett. Lehetett volna még ennél is jobb a helyezésük, de sajnálatos módon egy sérülés miatt nem tudtak a döntőben táncolni. Gábor László és Szalai Alexa huszonkettedik, Ölbey Vajk és Szalma Borka pedig huszonharmadik helyen zárt a harmincnégy egységet felvonultató mezőnyben.

A kontinenstorna és vk mellett egy nemzetközi meghívásos versenyt is tartottak Prágában. A serdülő párosok megmérettetésén ott volt Barthos Bence és Ambruzs Kinga is, akik első helyen jutottak fináléba, majd egy ukrán egység mögött végül ezüstérmet szereztek. A duónak ez nagy eredmény volt, hiszen először indultak országok közötti seregszemlén.

A fotókon a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara páros és az Xpress formáció

 

Címkék