Masters: Az eddigi legjobb világkupa-helyezés

Ötödik helyen végzett a Záhonyi Patrik-Bradács Tamara páros a Belgiumban rendezett akrobatikus rock and roll világkupán. A junior korosztályban indult duó a legjobb magyar helyezést érte el Diepenbeekben.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi Masters Sportegyesület növendékei ezzel az eredménnyel kvalifikálták magukat az év végi SAP Final Cup-ra, amelyet a világranglista TOP 12 párosának tartanak. Tamarának és Patriknak ez lesz az utolsó megmérettetése a juniorok között, mivel koruknál fogva 2019-ben már csak a felnőtt mezőnybe nevezhetnek. A duó ezért is gőzerővel készül a decemberi, szlovéniai versenyre, amelynek Ljubljana ad otthont.

Belgiumban versenyzett még Ölbey Vajk (Musztang) és Szalma Borka, akik most először jutottak középdöntőbe és mindjárt a tizenegyedik helyet szerezték meg. A Gábor László-Szalai Alexa kettős egy sérülés után frissen visszatérve szintén jól szerepelt és a tizenhetedik helyen zárt. Czanik László (Rók and roll) és Korpás Petra Main Class Contact Style kategóriában a huszonnegyedik pozícióban végzett. Felnőtt nemzetközi nagyformációs kategóriában a Musztáng-Masters közös lánycsapata, a Sol Invictus ezüstérmes lett.

A Masters Sportegyesület hazai programja is mozgalmas lesz 2018 hátralévő részében. November 18-án tartják a Masters Kupát, egy héttel később a magyar bajnokságot, december 16-án pedig karácsonyi gála zárja a sort. Mindhárom eseményt az Érd Arénában rendezik.

Címkék