Vb-ezüstök!

Az ausztriai Grazban rendezték meg az idei évi Akrobatikus rock and roll Junior Formációs Világbajnokságát. Az érdi Masters SE Xpress lányformációja és a Bradács Tamara–Záhonyi Patrik páros a Back to the Future csapattal indult a versenyen.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi lányok az elődöntő után első helyen jutottak tovább a középdöntőbe, végül azonban az Európa-bajnok csapat mögött pár ponttal lemaradva második helyen végeztek.

Bradács Tamara és Záhonyi Patrik a Back to the Future (Rock and MagicMasters) csapattal mindent beleadtak, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. Így is lett, hiszen fantasztikus döntős táncukkal a dobogó második fokára állhattak fel.

Ezt követően a Budapesti Területi Bajnokságon bizonyítottak a Masters SE táncosai. A Rakéták felnőtt formáció ismét aranyérmet szerzett, a Dream Travellers serdülő nagyformáció bronzérmes lett, míg serdülő kisformációban junior páros kategóriában a PCD negyedik, a Rouge nevű (Masters-Tornádó) csapat pedig ötödik lett. Gábor László és Szalai Alexa harmadik, Ölbey Vajk (Musztáng) és Szalma Borka negyedik helyezést ért el. A Masters SE-Island Rock TSE közös serdülő párosa Barthos Bence-Ambruzs Kinga szombaton egy nemzetek közötti versenyen, Dunaszerdahelyen nyolcadik, a vasárnapi területi versenyen pedig második helyezett lett. A területi viadalon main class contact style kategóriában Czanik László (Rók and Roll) és Korpás Petra (Masters SE) ezüstérmes lett.

Címkék