Versmondó verseny

Szerdán délután a tankerület általános iskolásainak szóló versmondó versennyel, az intézmény tavaszi, kulturális küzdelmeinek az utolsó állomása is lezajlott a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A korábbi próza- és mesemondó versenyekhez hasonlóan a mostani megmérettetés iránt is nagy volt az érdeklődés.

Hasonló tartalmaink:

Tegnap délután a tankerület általános iskolásainak szóló versmondó versennyel, az intézmény tavaszi, kulturális küzdelmeinek az utolsó állomása is lezajlott a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban. A korábbi próza- és mesemondó versenyekhez hasonlóan a mostani megmérettetés iránt is nagy volt az érdeklődés.

Ezúttal negyvenhárom helyi és környékbeli iskolás gondolta úgy, hogy szeretne részt venni a könyvtár immár tradícionáis versmondó versenyén. A verseny zsűrijének elnöke elmondta, a néhány napos csúszás ellenére, az eseményt ezúttal is a költészet napja apropóján rendezték meg.

Dózsa Lajos, a zsűri elnöke hozzátette, a mostani versenyen jól szereplő diákok a megyei döntőben folytathatják a szereplést.

Képünk illusztráció.

Címkék