Fényes érmek az Európa-bajnokságról

Tizenegy érmet és további három pontszerző, ötödik helyet hozott az Érdi Spartacusnak a lengyelországi Krotoszynban rendezett szumó Európa-bajnokság.

Hasonló tartalmaink:

Lengyelországban rendezték a korosztályos szumó Európa-bajnokságot, ahol az Érdi Spartacus ismét tucatnyi sikert aratott. Egy egyéni és egy csapat aranyérem Molnár Tamástól, aki 100 kilogrammban egyéniben és csapatban Pataki Sámuellel is a dobogó legfelső fokára állhatott, utóbbi pedig 90 kilogrammban még egy bronzérmet szerzett az U18-as korosztályban, de mindketten megmérették magukat U21-ben is, Molnár Tamás -100 kilogrammban ezüstérmet is szerzett, valamint 85 kilogrammban Délczeg József is második lett. Sipos Boglárka (55 kg) egyéniben ötödik, csapatban harmadik helyen végzett, míg Berta Mike (60kg) és Buzás Patrik (70 kg) is bronzérmet szerzett. Az U23-as korosztályban Prim Martin nevéhez köthető egy csapat bronzérem. Buzás Patrik és Csörgő Vilmos (85 kg) még szereztek a csapatnak két ötödik, pontszerző helyet.

Az Érdi Spartacus két birkózója pedig Bukarestben vett részt egy nemzetközi versenyen, ahol Kovács Bence 55 kilogrammban, Nagy Krisztián pedig 50 kilogrammban végzett az ötödik helyen.

Fotónk egy korábbi, érdi eseményen készült.

Címkék